Todora od Stalaća 14 Vračar Po+P+4+Pk 1215,20 m2

Opis nekretnine

Smešten u mirnoj ulici na Vračaru, ovaj stambeno poslovni objekat je u segregaciji sa okruženjem zbog svog diznajna i materijalizacije.

Furnir sa materijalizacijom drveta, kao i fasadna keramika toplih boja u skladu su sa malom ozelenjenom površinom parka, koji se nalazi preko puta samog objekta.

Ova lokacija idealna je za život, zbog mirnog okruženja koje je pak jako blizu svim bitnim sadržajima, kao što su Crveni krst, Bulevar Kralja Aleksandra i Južni bulevar. Lokacija je dobro povezana linijama gradskog prevoza, trolama i autobusima, koje vas za samo petnaest minuta vode u sam centar grada.

Spratnosti Po + P + 4 + Pk, ovaj objekat svojom strukturom sadrži dva stana po etaži, površina od 53 do 60 m2 u zavisnosti od etaže. Jedan stan izlazi na uličnu, drugi na dvorišnu stranu, obe podjednako mirne i prijatne za boravak.

Stanovi su rađeni aluminijmsko-drvenom stolarijom, dok je podna obloga hrastov parket S klase, koji, u zavisnosti od želja klijenat, može biti lakovan do visokog sjaja ili voskiran bez sjaja. Keramika, planirana za kupatila, kuhinje i terase, je visokog kvaliteta od prvoklasnih italijanskih prozvođača.

Prostrane terase su odvojene od unutrašnjeg prostora velikim staklenim površinama koje uvode dosta svetla u stan i omogućavaju da spoljašnjost pređe na terasu, kao i obrnuto.

Lokacija, okruženje, materijalizacija, kao i kvalitet, stvaraju pravi užitak korisniku sa svim pogodnostima koje jedan višeporodični objekat može da pruži.

Za sve informacije, možete se javiti na kontakt telefon ili preko maila.

Izaberite vaš stan klikom na željenu osnovu

Prizemlje
Prizemlje
I sprat
I sprat
II sprat
II sprat
III sprat
III sprat
IV sprat
IV sprat
Potkrovlje
Potkrovlje

Mapa lokacije

Osnovni podaci

Lokacija:
Vračar
Adresa:
Todora od Stalaća 14
Tip projekta:
Stambeno - poslovni
Status projekta:
U izgradnji
Okolina:
Crveni krst, Južni Bulevar, Bulevar Kralja Aleksandra
Spratnost:
Po+P+4+Pk
Broj ulaza:
1
Ukupna površina:
1215,20 m2
Okvirna kvadratura:
53 - 60 m2
Stambenih jedinica:
11
Stanova za prodaju:
11
Garažna / Parking mesta:
13
Lift:
Da
Cena po kvadratu:
Okvirna cena stana:
Građevinska dozvola:
U toku dobijanja
Početak Izgradnje:
Uskoro
Izgrađeno:
Glavni projektant:
Dragan Kantar d.i.a