Bose Milićević 4 Voždovac Po+P+4 1125,00 m2

Opis nekretnine

Smešten u mirnoj ulici na Voždovcu, neposredno u blizini Banjičke šume, ovaj poslovno-stambeni objekat odiše skladnom geometrijom i toplom materijalizacijom.

Kao takav predstavlja idealno mesto za vaš budući dom. U samoj ulici postoje objekti različitih struktura, uglavnom modernog dizajna, kao i klasičnih formi iz 60-tih godina prošlog veka, svi zajedno ušuškani u zelenilo velikih krošnji drveća, što ulici daje poseban šarm.

Objekat je planiran po svim visokim standardima, počevši od tehnologije, strukture, kao i materijalizacije. Spratnosti Po + P + 4, daje mogućnost budućim stanarima da se na nekoj od etaža odluče za svoju optimalnu strukturu stanova, od jednosobnog do trosobnog, i na taj način zadovolje svoje potrebe i želje u odabiru stambenog ili poslovnog prostora.

Objekat ima 12 parking mesta i lift, stanove strukture 37, 48, 64, kao i 79 m2, od čega su prva tri stana tipski i pojavljuju se na prve tri etaže, dok su posladnja dva na poslednjoj etaži. Uz kvalitet konstrukcije i materijala, glavni kvalitet ovog objekata je u funkcionalnosti i prostornom rasporedu prostorija stanova koji svojom organizacijom pruža maksimum životnog prostora budućim vlasnicima. Svojim velikim staklenim površinama na fasadi stvoriće pravo uživanje u korišćenju prostora koji će biti osunčan i svetao zbog dobre pozicije na parceli.

Blizina tramvajskih i autobuskih linija, prostora za rekreaciju u prirodi, Fakulteta Organizionih i Političkih nauka, mnoštvo kafića, pijaca, sportski centar, kao i blizina grada, daju ovom objektu sve kvalitete i pogodnosti.

Izaberite vaš stan klikom na željenu osnovu

Prizemlje
Prizemlje
I sprat
I sprat
II sprat
II sprat
III sprat
III sprat
IV sprat
IV sprat

Mapa lokacije

Osnovni podaci

Lokacija:
Voždovac
Adresa:
Bose Milićević 4
Tip projekta:
Stambeno - poslovni
Status projekta:
Izvedeni projekti
Okolina:
Banjička šuma, Fon, FPN
Spratnost:
Po+P+4
Broj ulaza:
1
Ukupna površina:
1125,00 m2
Okvirna kvadratura:
37 - 79 m2
Stambenih jedinica:
12
Stanova za prodaju:
12
Garažna / Parking mesta:
12
Lift:
Da
Cena po kvadratu:
1700,00 €
Okvirna cena stana:
Građevinska dozvola:
IX-18 351-33/2017
Početak Izgradnje:
U izgradnji
Izgrađeno:
Glavni projektant:
Branimir Lukić d.i.a