Šumatovačka 145-147 Vračar Po+P+3+Pk 2485,00 m2

Opis nekretnine

Objekat u samoj blizini Crvenog Krsta, na minut od Južnog Bulevara, spratnosti Po + P + 3 + Pk površine 2485,00 m2, idealan je za sve one koji žele da žive u samom centru grada, a da pak budu izolovani od buke i gradske vreve.

Korišćenjem modernih materijala fasadne obloge, fundera, stakla i aluminijuma, fasada postaje primer moderne arhitekture implementirane u starom gradskom jezgru.

Stanovi se kreću u raspona kvadratura 36 - 95 m2, i kao takvi daju raznolikost ponude budućim kupcima u izboru željene kvadrature.

U stanovima su od materijala zastupljeni drveni hrastovi podovi, visokog kvaliteta, rađeni u voskiranom sjaju; aluminijumska stolarija sa velikim staklenim portalima u dnevnim sobama, kao i elektronske žaluzine koje su novitet i koje predstavljaju element luksuznog stanovanja. U kupatilima i kuhinjama, kao i za podove terasa, korišćena je keramika italijanskih proizvođača visokog kvaliteta, u modernom dizajnu, koji takođe budućim kupcima omogućava kvalitetan boravak, korišćenje, kao i održavanje svog novog životnog prostora.

Staklene ograde terasa, omogućavaju ljudima prozračnost i više svetla u svojim stanovima, i doprinose svedenosti i modernom dizajnu zgrade.

Zgrada ima centralno grejanje, a svaki stan svoj kalorimetar koji učestvuje u regulisanju potrošnje energije i doprinosi ekonomičnosti.

Objekat je izgrađen u septembru 2015. godine.

Mapa lokacije

Osnovni podaci

Lokacija:
Vračar
Adresa:
Šumatovačka 145-147
Tip projekta:
Stambeni
Status projekta:
Izvedeni projekti
Okolina:
Crveni krst, Južni Bulevar, Bulevar Kralja Aleksandra
Spratnost:
Po+P+3+Pk
Broj ulaza:
1
Ukupna površina:
2485,00 m2
Okvirna kvadratura:
36 - 95 m2
Stambenih jedinica:
27
Stanova za prodaju:
0
Garažna / Parking mesta:
29
Lift:
Da
Cena po kvadratu:
Okvirna cena stana:
Građevinska dozvola:
351.7 -115/2014
Početak Izgradnje:
Mart 2015.
Izgrađeno:
Leto 2015.
Glavni projektant:
Milan Živković d.i.a