Stjepana Ljubiše 10 Zvezdara Po+P+4 750,00 m2

Opis nekretnine

...na obodu "kruga dvojke", nedaleko od Zvezdarske šume, a na samo par minuta od "Vuka", sagradili smo stambeno-poslovni objekat, sa 9 stambenih jedinica sa garažnim mestima i poslovni prostor u prizemlju zgrade. Objekat namenjen porodičnom stanovanju, a svojom lokacijom, nadomak jedne od žila kucavica Beograda, nudi veoma dobru povezanost sa svim delovima grada.

Vaš mir u centru grada...

Kao kvalitet ove lokacije moramo istaći mir u gradskoj vrevi - živite u ulici lokalnog karaktera, ali se iz nje ulivate u najveće gradske konektore. A odatle, pristup centru grada, parkovima za rekreaciju, Gradskoj bolnici, kao i bogatoj ponudi obližnjih tržnih centara kao što je "Zira", ili trgovačka zona duž Bulevara kralja Aleksandra. Sve neophodne ustanove za svakodnevni život nalaze se na pešačkoj udaljenosti - apoteka, škola, pekara, banka, supermarket. Sa novim "BG vozom" čije je stajalište ispod Vukovog spomenika, za samo nekoliko minuta ste na Novom Beogradu. Do "Vuka" pešačite par minuta ili koristite redovne linije GSP-a čije su vam stanice ispred kuće.

Ova zgrada je konstruisana tako da za potrebe zimskog grejanja i letnjeg hlađenja koristi prirodne izvore energije - geotermiju. Tokom zime, kada je tlo toplije od građevina na površini, sistem-izmenjivač preko cevi sa vodom prenosi toplotu tla na zgrade, dok leti, kada je tlo hladnije od površine, radi suprotno. Isti sistem tako služi i za grejanje i za hlađenje.

Početak radova: novembar 2009. godine
Kraj radova: kraj 2010. - početak 2011. godine
Projektant: Odgovorni projektant: Vanja Milojković, d.i.a.

Mapa lokacije

Osnovni podaci

Lokacija:
Zvezdara
Adresa:
Stjepana Ljubiše 10
Tip projekta:
Stambeno - poslovni
Status projekta:
Izvedeni projekti
Okolina:
Zira, Vuk, Bulevar Kralja Aleksandra
Spratnost:
Po+P+4
Broj ulaza:
1
Ukupna površina:
750,00 m2
Okvirna kvadratura:
28 - 100 m2
Stambenih jedinica:
9
Stanova za prodaju:
0
Garažna / Parking mesta:
9
Lift:
Da
Cena po kvadratu:
1900,00 €
Okvirna cena stana:
52630 - 191691 €
Građevinska dozvola:
IX-04 br. 351-259/2009
Početak Izgradnje:
November 2009.
Izgrađeno:
2011.
Glavni projektant:
Vanja Milojkovic d.i.a