Gospodara Vučića 12 Voždovac Po+P+3+Pk

Opis nekretnine

Objekat se nalazi u širem centru grada na prostoru Lekinog brda. Profilacija ulice Gospodara Vučića sa obostranim drvoredom i zelenim površinama na trotoarima odgovara najvišim standardima savremenog, zdravog urbanog stanovanja. Sama parcela je locirana u mirnom, rezidencijalnom delu ove ulice u kraju grada u kojem se nalazi veliki broj kvalitetnih gradskih ulica građenih u periodu između dva rata, kao i neznatan broj novoizgrađenih luksuznih stambenih objekata građenih u poslednjih nekoliko godina. Lokacija je u neposrednoj blizini velikih važnih saobraćajnih tokova što omogućava lako i brzo uključivanje u saobraćajno kretanje.

Objekat je izgrađen od najkvalitetnijih savremenih materijala sa odličnim karakteristikama i dugim vekom trajanja. Ovaj objekat sa funkcionalno dobro rešenim porodičnim stanovima, sa prijatnim vizurama i povoljnom insolacijom, garažama u suterenu, liftom koji povezuje sve etaže, terasama i modernim parternim uređenjem, nudi izuzetno udobno višeporodično stanovanje.

U neposrednoj blizini se nalaze svi potrebni prateći sadržaji, kao što je veći broj škola, obdaništa, pijaca, zdravstveni, administrativni i sportski centri.

Mapa lokacije

Osnovni podaci

Lokacija:
Voždovac
Adresa:
Gospodara Vučića 12
Tip projekta:
Stambeni
Status projekta:
Izvedeni projekti
Okolina:
Autokomanda, Hram, Vračar
Spratnost:
Po+P+3+Pk
Broj ulaza:
1
Ukupna površina:
Okvirna kvadratura:
Stambenih jedinica:
0
Stanova za prodaju:
0
Garažna / Parking mesta:
0
Lift:
Da
Cena po kvadratu:
Okvirna cena stana:
Građevinska dozvola:
Početak Izgradnje:
Izgrađeno:
Glavni projektant: