Dimitrija Tucovića 42 Zvezdara Po+P+6+Pk 1697,75 m2

Opis nekretnine

..na obodu „kruga dvojke“, nedaleko od Zvezdarske šume, a na samo par minuta od „Vuka“ , gradimo stambeno-poslovni objekat, sa 35  stambenih jedinica sa garažnim mestima i poslovnim prostorom u prizemlju zgrade. Objekat namenjen porodičnom stanovanju, a svojom lokacijom, na jednoj od žila kucavica Beograda, nudi veoma dobru povezanost za svim delovima grada.

Vaš mir u centru grada...

Kao kvalitet ove lokacije moramo istaci njenu poziciju na jednoj od glavnih gradskih ulica. Odakle imate direktan pristup centru grada, parkovima za rekreaciju, Gradskoj bolnici kao i bogatoj ponudi obližnjih tržnih centara kao što je „Zira“, ili trgovačka zona duž Bulevara kralja Aleksandra. Sve neophodne ustanove za svakodnevni život nalaze se na pešačkoj udaljenosti - apoteka, škola, pekara, banka, supermarket. Sa novim „BG vozom“ čije je stajalište ispod Vukovog spomenika, za samo nekoliko minuta ste na Novom Beogradu. Do „Vuka“ pešačite par minuta ili koristite redovne linije GSP-a čije su vam stanice ispred kuće.

Ako je visokokvalitetno stanovanje vaš standard kontaktirajte naš prodajn centar putem telefona na broj 011/2402674, 064/8215126 ili našim kontaktnim formularom i rado ćemo vas staviti u napomenu.

Šta to predstavlja za vas? Nedelju dana pre oficijelnog početka prodaje dobićete, kao klijent u napomeni, sav materijal u vezi sa ovim projektom pisanim ili elektronskim putem.

Pocetak radova: leto 2011. godine

Kraj radova: proleće 2012. godine

Odgovorni projektant: Milan Živković, d.i.a.

 

Parcela na kojoj se nalazi objekat ima površinu 501 m2. Širina parcele ka ulici Dimitrija Tucovića je 12m, a sam objekat je sa regulacione linije uvučen 5m.

Ovaj stambeno-poslovni objekat se sastoji od jedne podrumske etaze, prizemlja, šest etaža i potkrovlja, sa ukupno 35 stambenih jedinica i 2 poslovna prostora.

Po strukturi stanovi su troposobni, dvosobni i jednosobni. Tako smo dobili stambene jedinice kvadrature od 32.88 do 64.20 m2. Etaže su tipski formirane, tako da na svakoj imamo pet različitih tipova stanova, i oni se ponavljaju kroz sve spratove. Tako da možete odabrati i odgovarajuću strukturu i sprat na kome biste kupili stan.

U podrumu je smešteno 36 parking mesta, do kojih se stiže auto-liftom iz ulice Dimitrija Tucovića, preko ivičnjaka i ojačanog trotoara. Svaki kupac parking mesta, dobija ključeve i daljinski upravljač za otvaranje vrata.

Sve stambene jedinice će biti opremljene trofaznom strujom, telefonskom linijom, kablovskom televizijom, video nadzorom.

Mapa lokacije

Osnovni podaci

Lokacija:
Zvezdara
Adresa:
Dimitrija Tucovića 42
Tip projekta:
Stambeno - poslovni
Status projekta:
Izvedeni projekti
Okolina:
Zira, Vuk, Bulevar Kralja Aleksandra
Spratnost:
Po+P+6+Pk
Broj ulaza:
1
Ukupna površina:
1697,75 m2
Okvirna kvadratura:
28 - 61 m2
Stambenih jedinica:
35
Stanova za prodaju:
0
Garažna / Parking mesta:
36
Lift:
Da
Cena po kvadratu:
1830,00 €
Okvirna cena stana:
51240 - 112850 €
Građevinska dozvola:
Početak Izgradnje:
Leto 2011.
Izgrađeno:
Leto 2012.
Glavni projektant:
Milan Živković d.i.a