Prvomajska 103 Zemun Po+P+4+Pk 2849,75 m2

Opis nekretnine

Kompleks dva objekta, hotela i stambenog objekta spratnosti Po + P + 4 + Pk, lociran u Zemunu u ulici Prvomajska br. 103. predstavlja kombinaciju poslovno-stambenog objekta pri čemu je hotel pozicioniran na samoj ulici, dok je stambeni objekat smešten unutar kompleksa i pristupa mu se iz dvorišta.

Interesantna materijalizacija hotela privlači pažnju i definiše novi trend u okruženju, postajući reper dešavanja i prepoznavanja.

Intimniji stambeni objekat povučen je u dvorište iz koga je dostupan stanarima istog, sa zanimljivom, ali blažom i svedenijom materijalizacijom adaptiranom za ovakvu funkciju.

Lokacija hotela je pogodna za boravak, jer je u blizini aerodroma Nikola Tesla, a ipak smeštena u Zemunu, u blizini reke, gradskog prevoza, kao i gradskih institucija Zemuna. Povoljnost pozicije objekata jeste u mirnom okruženju naselja, sa zanimljivom arhitekturom koja je bila pod uticajem Austrougarske.

Hotelska jedinica sadrži 24 smeštajne jedinice, od kojih je 4 deluks. Hotel je rađen sa modernim pristupom rešenja enterijera sa staklenim zidom između kupatila i spavaćeg dela, što doprinosi kvalitetu boravka i fluidnosti prostora. Moderan dizajn hotela prenesen je i na restoran, kao i na spa. Za sve ljubitelje Zemuna, one koji vole njegovu istoriju, lokaciju kao i aktivnosti, ovaj hotel je savršen izbor.

Stambena jedinica sadrži 25 stanova, na pet etaža, od kojih variraju dvosobni i dvoiposobni stanovi. Kvalitetna izrada, kompaktni prostorni raspored svedenih osnova stanova površina od 41 do 59 m2, čine ove stanove pravim izborom za kupovinu. Stolarija je aluminijumska, podovi su od hrasta, klase S, dok su kupatila i kuhinje rađeni od renomiranih italijanskih proizvođača keramike, takođe modernog dizajna.

Ispod objekata se nalazi parking garaža sa kapacitetom od 34 parking mesta za korisnike hotela i stambenog objekta.

Pozicija hotela i stambenog objekta, na lokaciji Prvomajske ulice, omogućiće ljudima kvalitetan i moderan doživljaj korišćenja stambenih kao i hotelskih jedinica, koji je na primeru ovog objekta doveden na jedan novi nivo.

Izaberite vaš stan klikom na željenu osnovu

I sprat
I sprat
II sprat
II sprat
III sprat
III sprat
IV sprat
IV sprat
Potkrovlje
Potkrovlje

Mapa lokacije

Osnovni podaci

Lokacija:
Zemun
Adresa:
Prvomajska 103
Tip projekta:
Stambeno - poslovni
Status projekta:
U izgradnji
Okolina:
Zemunski kej, Aerodrom Nikole Tesle
Spratnost:
Po+P+4+Pk
Broj ulaza:
1
Ukupna površina:
2849,75 m2
Okvirna kvadratura:
42 - 59 m2
Stambenih jedinica:
25
Stanova za prodaju:
25
Garažna / Parking mesta:
0
Lift:
Da
Cena po kvadratu:
1250,00 €
Okvirna cena stana:
Građevinska dozvola:
IX-18 br. 351-244 / 2015
Početak Izgradnje:
Uskoro
Izgrađeno:
Glavni projektant:
Milica Vukelić d.i.a